Bowtiful

Geef uw
    Cadeaus

de uitstraling die ze verdienen
Cadeau Inpakservices
Cadeau Inpak workshops / Trainingen
Impressies
Sint en kerst bedrijven
Het geven van een cadeau

is op zich al een plezier, hoe mooier het pakje,

hoe groter het plezier van het geven,

 

maar vooral van het krijgen

Mijn naam is

Op mijn 18e jaar ben ik gaan werken in een parfumerie waar luxe, klantgerichtheid en perfectie centraal stond. Hier heb ik kennis gemaakt met het cadeau inpak-vak. Omdat het cadeau inpakken mij erg goed in de vingers zit heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik heb enorm veel ervaring opgedaan in het snel, efficiënt en vooral mooi inpakken, ook onder grote tijdsdruk. Hierdoor ben ik gevraagd cadeau inpak workshops te geven aan collega’s. Na jaren lange ervaring in het luxe segment en de vele aanvragen om cadeau inpakworkshops en cadeau inpakservices te verzorgen heb ik besloten mij volledig te richten op mijn cadeau inpak passie.

Van strik tot strop das

van strak tot sierlijk. Jong en oud, man en vrouw..... iedereen wordt graag verrast met een mooi ingepakt cadeau. Het geven van een cadeau op zich is al een plezier, hoe mooier het pakje, hoe groter het plezier van het geven, maar vooral van het krijgen. Met de juiste handvatten kan iedereen mooi en origineel inpakken. Bowtiful heeft alle inpaktechnieken in huis om met u te delen. Wij verzorgen cadeau inpak workshops, cadeau inpaktrainingen en cadeau inpakservices aan zowel bedrijven, detaillisten en particulieren. Sfeer, exclusiviteit, luxe en creativiteit zijn hierbij belangrijke aspecten.

Cadeau Inpakservices

Inpakdiensten


Heeft u een groot aantal cadeaus in te pakken? Bespaar dan uw en uw medewerkers tijd door Bowtiful in te schakelen. Op korte termijn worden uw cadeaus professioneel en indien gewenst, uniform ingepakt. Op basis van uw wensen verzorgen wij een aantal voorbeelden waaruit u kunt kiezen, zodat u 100% tevreden bent met het resultaat. Wilt u gebruik maken van onze cadeau inpakservice, neem dan contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat.

Inpaktafel

 
Haal Bowtiful in huis! Kunt u het inpakken op specifieke dagen niet aan en wilt u op deze drukken dagen ondersteuning hierin zodat u en/ of uw medewerkers zich kunnen richten op uw en hun vakgebied, dan kunt u Bowtiful inhuren. Onze jarenlange ervaring op de winkelvloer staat er garant voor dat de cadeaus aan de lopende band ingepakt worden, aangepast aan uw wensen. Wilt u ons inhuren, Neem dan contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat.

Cadeau inpak
workshops/trainingen

Wilt u zichzelf specialiseren in het verrassend, mooi en creatief inpakken van cadeaus? Of bent u op zoek naar een leuk idee voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje? Wij verzorgen in groepsverband basis en gevorderden cadeau inpak workshops op locatie waarbij wij u een aantal tips en handige trucks aan de hand doen om strak, origineel en feestelijk een cadeau in te pakken. Lastige vormen zullen hier ook deel van uitmaken. Een workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Zowel de basis als de gevorderden cadeau inpak workshops op 1 dag is ook mogelijk. Wilt u uzelf en/of anderen de cadeau inpak workshop laten volgen? neem dan contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie en prijzen.

Mooi en smaakvol inpakken brengt heel veel voordelen met zich mee. Juist dit is het ultieme moment voor dat persoonlijke contact met uw klant en uiteraard voor de bij-verkoop. Net dat beetje extra zal voor de klant de reden zijn om voor u te kiezen en weer terug te komen. De huidige consument is veeleisend en kritisch. Door u te onderscheiden door middel van mooi ingepakte cadeaus die passen binnen de uitstraling van uw bedrijf kunt u de klant voor u winnen. Wij verzorgen cadeau inpak workshops en cadeau inpak trainingen op locatie waarbij rekening wordt gehouden met uw huisstijl, mogelijkheden en budget.Tijd en efficiëntie staan hierbij centraal. In deze training wordt rekening gehouden met uw branche. Lastige vormen zullen uitgebreid behandeld worden. Indien gewenst kunt u artikelen meenemen om zo goed mogelijk in te spelen op uw persoonlijke behoeften en eventuele struikelblokken uit de weg te ruimen. Wilt u uzelf en/of uw medewerkers laten specialiseren op inpak gebied, neem dan contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat. Zie ook onze cadeau inpakservices voor meerdere mogelijkheden voor uw bedrijf.

Impressies

Sint en Kerst
bedrijven

Speciaal voor deze drukke periode hebben wij een enthousiast en representatief cadeau inpakservice team die voor u als bedrijf paraat staat aan de lopende band cadeaus in te pakken.

Cadeau Inpakservice

Haal Bowtiful in huis! Kunt u het inpakken op specifieke dagen niet aan en wilt u op deze drukke dagen ondersteuning hierin zodat u en/ of uw medewerkers zich kunnen richten op uw en hun vakgebied, dan kunt u Bowtiful inhuren. Onze jarenlange ervaring op de winkelvloer staat er garant voor dat de cadeaus aan de lopende band ingepakt worden. De sfeervolle Cadeau Inpaktafel en het materiaal worden aangepast aan uw uitstraling en/of thema. Wilt u een extra feestelijke touch geven aan uw winkel, winkelcentrum, evenement of (kerst)markt? Schakelt u dan onze Cadeau Inpakservice in. Neem contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat.

Cadeau Ipakservice (relatie)geschenken / kerstpakketten

Wilt u uw relatie(s) en/of personeel niet alleen een mooi, maar ook een mooi ingepakt cadeau geven? Bowtiful pakt uw cadeau(s) voor u in. Bespaar uw en uw medewerkers tijd door onze Cadeau Inpakservice in te schakelen. Op korte termijn worden uw cadeaus professioneel en indien gewenst, uniform ingepakt. Op basis van uw wensen verzorgen wij een aantal voorbeelden waaruit u kunt kiezen, zodat u 100% tevreden bent met het resultaat. Neem voor meer informatie contact op via amanda@bowtiful.nl of 0031628806767 voor meer informatie over de cadeau inpakservice of voor het aanvragen van een offerte op maat.

Mijn Referenties

Nespresso

Beautypartner

Magnus Red

Fashion Extra's

Create 2Fit

Ikea

MediaMarkt
Almere

Kasteel
Blikkenburg

ASZ Dordrecht

Boelhandel
Arentsen

Textielhuis

t'Ouwe Durp

Bol.com

Wijs West

Apotheek
Nootdorp

Primera

Heunen Juweliers Beek & Geleen

Slot Loevestein

Lekker ruiken

Creahuys33

QMusic

Rico Moda

Zeiss Breda

Contact me

Er zijn veel manieren om contact met mij op te nemen,
kies wat bij u past.

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google

Lokatie

Rotterdam

Telefoonnummer

+0031628806767

Email

amanda@bowtiful.nl

Onze exclusieve

Partner